מתכון ל 20 מנות
מה צריך ?
3 כוסות פצפוצי אורז מלא
1 כוס חמאת שקדים מלאה של "כרם"
2/3 כוס קקאו איכותי
8כפות סילאן טבעי
2 כפית תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים את חמאת השקדים עם הסילאן ומוסיפים את הקקאו ותמצית הווניל.
- מחממים דקה במיקרו ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
- מערבבים פנימה את פצפוצי האורז המלא.
- משטחים את הבלילה בתבנית בגובה של סנטימטר אחד ומעבירים לחצי שעה למקרר.
- חותכים ל- 40 ריבועים קטנים ונהנים מחטיף בריא.
- כל שני ריבועים מתאימים לארוחת ביניים.