ריבועי שוקולד ופצפוצי אורז

 

מתכון ל 20 מנות

מה צריך ?

3 כוסות פצפוצי אורז מלא

1 כוס חמאת שקדים מלאה של "כרם"

2/3 כוס קקאו איכותי

8כפות סילאן טבעי

2 כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים את חמאת השקדים עם הסילאן ומוסיפים את הקקאו ותמצית הווניל.
  2. מחממים דקה במיקרו ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
  3. מערבבים פנימה את פצפוצי האורז המלא.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית בגובה של סנטימטר אחד ומעבירים לחצי שעה למקרר.
  5. חותכים ל- 40 ריבועים קטנים ונהנים מחטיף בריא.
  6. כל שני ריבועים מתאימים לארוחת ביניים.
שתפו עם חברים
contact
השארו מעודכנים
קבלו עדכונים ומבצעים שווים