פילה סלמון עם אנטיפסטי

מתכון ל 3 מנות

מה צריך :

למנות הסלמון :

  1. 750 גרם פילה סלמון
  2. 3 כפיות חרדל
  3. 3 כפיות דבש
  4. מלח ופלפל גרוס
  5. נייר אפיה

למנות האנטיפסטי :

  1. 9 כפות שמן זית
  2. 6 שיני שום – שלמות וקלופות
  3. 2 פלפלים אדומים שטופים ללא הגרעינים ומחולקים לצרועות רחבות .
  4. כרובית בינונית נקייה ומפורקת לפרחים
  5. חציל שטוף ופרוס
  6. בטטה קטנה קלופה ובורסה
  7. 6 תפוחי אדמה קטנים שטופים

אופן ההכנה

  1. מתבלים את הדג במלח ופלפל גרוס ומורחים על הדג את הדבש והחרדל
  2. מעברים לכלי סגור ושומרים במקרר בזמן שמכנים את הירקות
  3. מחממים תנור ל 200 מעלות
  4. מפזרים את הירקות החתוכות על תבניות אפיה מרופדות בנייר אפיה
  5. מורחים על הירקות את שמן הזית בעזרת מברשת
  6. אופים את הירקות 40דקות , ניתן להופך את הירקות באמצע האפיה
  7. מוצאים את התבנית ומחלקים את הירקות לשלוש מנות
  8. בסמוך לארוחה אופים את הסלמון 10-15 דקות ב 180מעלות .
  9. מגישים את הסלמון לצד צלחת יפה וצבעונית של ירקות

 

שתפו עם חברים
contact
השארו מעודכנים
קבלו עדכונים ומבצעים שווים